Aktuális

"Nem haltam meg, csak testet cseréltem"

Bors

Létrehozva: 2021.12.08.

Drámai körülmények között hunyt el a 9 éves lány, de szülei szerették volna, ha gyermekük halála új esélyt adna másnak.

A németországi Apolda kertvárosában élő Leah szülei nyár elején szokásos módon felállították a medencéjüket, hogy a kislány csobbanhasson egyet. Önfeledten szórakozott a vízben, ám nem sokkal később szüleinek feltűnt a gyanús csend.Leah epilepsziás rohamot kapott medencében. Apja azonnal kiemelte a vízből, és megkezdte gyermeke újraélesztését. A harmadik osztályos diákot aztán mentőhelikopterrel szállították a kórházba, de már késő volt...

Az édesanya, Nadine Schulze a Bildnek felevenítette annak emlékét, amikor közölték vele a lesújtó hírt: – Azt mondták, hogy semmit sem tehetnek Leahért. De azt akartuk, hogy tovább éljen, hogy esélyt adjon másoknak. Ezért úgy döntöttünk, hogy Lea testét átadjuk szervadományozásra. – A lány veséjét és máját átültették, ezzel Lea két gyermek életét mentette meg. 

Bár a pár szerény körülmények közt él, igyekeztek métó módón elbúcsúzni szeretett gyermeküktől. Márványból szív alakú sírkövet készítettek, amelyen a következő megható sorok olvashatók: Nem haltam meg, csak testet cseréltem. Továbbra is benned élek, és élem az álmaidat.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek