Megrázó

Előkerült a 14 éves gyönyörű lány utolsó üzenetváltása, ezért lett öngyilkos

Létrehozva: 2022.01.10.

Édesanyja túl későn vette észre, hogy lánya súlyos problémákkal küzd.

Előkerült annak a gyönyörű lánynak az utolsó üzenetváltása, aki 14 évesen dobta el az életét. Édesanyja semmit nem vett észre abból, hogy gyermeke súlyos online bántalmazás áldozata.

A brit Megan Evans súlyos problémákkal küzdött, borzalmas üzeneteket kapott a közösségi médiában. Édesanyja, Nicola Harteveld semmit nem vett észre az egészből.

Teljesen naív voltam. Azt hittem, ha valaki mentális problémákkal küzd, az látható. Azt hittem, ha egy gyereknek ilyen gondja van, akkor a szobájában zenét hallgat a sötétben... – idézi a DailyStar az édesanyát.

Megan egyáltalán nem ilyen volt, azonban éjszakánként borzalmas üzeneteket kapott az interneten.

Most már látom a jeleket. Sokat aludt napközben, mert ezek az üzenetek éjszaka nem hagyták pihenni. Ezt azonban akkor nem vettem észre – tette hozzá a gyászoló szülő.

Elmondása szerint lánya le sem tette a telefonját egész nap, utólag belegondolva valamit titkolt. A tragédiát követően megrázó dolgokat találtak a készülékben.

Miért nem akasztod fel magad?! – ez volt az utolsó üzenet, amit a lány kapott.

Édesanyja most nyilvánosságra hozta Megan utolsó üzenetét, amit válaszolt támadójának.

Oké! – zárta rövidre a 14 éves lány, majd eldobta az életét.

A tragédia után az édesanya egy alapítványt is létrehozott, ezzel is felhívva az emberek figyelmét az online bántalmazásra.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek