bűn

Letartóztatták a fülöpi gyilkost

Létrehozva: 2022.01.05.

Egy hónapra elrendelte a bíróság annak a 38 éves férfinak a letartóztatását, aki a gyanú szerint megölt egy 70 éves asszonyt, a saját rokonát a nyugdíjas fülöpi házában. A támadás után felkapta az ékszereit és egy üveg pálinkát, majd tüzet gyújtott, hogy eltűnjenek a brutális támadás nyomai.

A gyanú szerint december 30-án este megjelent az unokaöccse, egy 38 éves férfi egy 70 éves asszony fülöpi házban és rátámad a nagynénire.  Az áldozat a helyszínen belehalt a sérüléseibe. Ahogy arról korábban az Bors is beszámolt, a rendőrség hamar azonosította és elfogta a támadót.

A Tények riportja szerint az egyedül élő nőt a szomszédok kezdték keresni, és először úgy tűnt, hogy az asszony szén-monoxid-mérgezést kapott, de kiderült, hogy agyonverték.

A támadás után a gyilkosa egy üveg pálinka kíséretében magához vette az asszony ékszereit és tüzet gyújtott a házban, mielőtt odébb állt. A faluban úgy tudják, a férfi büntetett előéletű, mert a társaival együtt állítólag agyonvert egy kutyát.

A rendőrök a fülöpi férfit előállítását követően emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A Debreceni Járásbíróság 2022. január 5-én elrendelte a férfi letartóztatását. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek