Válás

Szürreális tárgyalás: 12 évig hitte azt az asszony, hogy házas – tévedett

Létrehozva: 2022.02.22.

Az ő férje hirtelen más férje lett. Aztán mégsem...

Forrás: Shutterstock

Meglehetősen furcsa ügyben ült össze a bíróság a közelmúltban: egy asszony ugyanis idén év elején, 12 év után szembesült vele, hogy ő bizony a törvény előtt nem házas, annak a férfinak pedig, akit eddig a férjének tekintett, már hosszú évek óta másik felesége van.

Az angliai Berkshire-ben élő Rachpal és Kewal Randhawa még 1978-ban kötötték össze az életüket, az évek folyamán azonban sajnos eltávolodtak egymástól, így 2009-ben úgy döntöttek: különköltöznek. A válást azonban nem erőltették, és továbbra is férjként és feleségként hivatkoztak egymásra – legalábbis az asszony így tett. Aztán idén hidegzuhanyként érte: hivatalos okiratok szerint ugyanis 2010-ben kimondta a bíróság a válásukat, férje pedig 2011-ben újraházasodott, sőt, gyereke is született. Noha a nő az új kapcsolatról hallott pletykákat, azt véletlenül sem hitte, hogy már házasok, hiszen meg volt róla győződve, hogy ő nem vált el.

Tulajdonképpen nem is, hiszen a nő aláírását a férj hamisította rá a keresetre 12 évvel ezelőtt.

Most a bíróság a válást – és ezáltal természetesen Randhawa úr új házasságát – semmissé tette. Az már a feleken áll, ezt követően mit lépnek.

(Via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek