Tragédia

Két ártatlan gyermekével és szeretett feleségével is végzett az öngyilkos férfi

Létrehozva: 2022.02.06.

A férfi 32 éves feleségét, valamint 13 és 6 esztendős lányait lőtte le, majd magával is végzett.

A Tennessee állambeli 32 éves James Travis Pitts múlt hét pénteken mészárolta le feleségét és két kislányát - írja a Crime Online.

A 32 éves Barbara Pittset, illetve a 13 esztendős MaKayla Kleinertet és a 6 éves Riley Pittset közvetlen közelről lőtte le gyilkos szerettük, holott állítása szerint eredetileg egészen mást tervezett: mikor a férfi bejelentette családja halálát, közölte a rendőrségi diszpécserre, hogy kezdetben saját magával akart végezni, ám hirtelen "bekattant", így végül gyermekei és neje ellen fordította fegyverét.

A nashville-i Goodlettsville-ben történt mészárlás helyszínére egy éppen hazafelé tartó rendőr ért ki először - mindeközben a diszpécser szóval tartotta a gyilkost. A zsaru a ház elé parkolva a hangosbeszélőjén szólította meg a férfit, majd hallotta, hogy újabb lövés dördül el, melynek hatására betörte az ingatlan ajtaját, ahol először az önmagával is végző elkövető hullája fogadta.

Már nem volt esély

Felesége élettelen testét a pár hálójában, míg a gyerekekét azok szobájában fedezte fel a hatóság: habár az asszony és az idősebbik lány még életben volt, előbbi a kórházba szállítás közben, míg utóbbi életmentő operációja során vesztette életét.

A nyomozás során a zsaruk nemcsak egy Glock típusú kézilőfegyvert, de egy búcsúlevelet is találtak, arról azonban, hogy mi áll benne, még senki sem nyilatkozott.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek