Tragédia

Lesújtó hír: feladta a küzdelmet az egyéves kislány két nappal az újraélesztése után

Bors

Létrehozva: 2022.02.20.

Módosítva: 2022.02.20.

Egy egyéves kislány tragikus módon meghalt, mindössze két nappal a horrorbaleset után, amelyben egy negyvenes éveiben járó nő is életét vesztette.

Képünk illusztráció

Forrás: Pixabay

Hatalmas csattanással rohant egymásba egy szürke Fiat és egy kék Mini Cooper a shropshire-i Newportban. A kisautót egy negyvenes éveiben járó nő vezette, aki azonnal a helyszínen életét vesztette.

A Fiatban egy férfi, egy nő és egy egyéves kislány ült. A hős járókelők, egy szolgálaton kívüli mentős és egy szintén szolgálaton kívüli tűzoltó, kezdték meg a gyermek újraélesztését, amíg a mentőegységek meg nem érkeztek.

A 19 hónapos kislányt kritikus állapotban szállították a birminghami gyermekkórházba. Az orvosok legjobb tudásuk szerint küzdöttek az életéért, ahogy a gyerek is rendkívüli módon kitartott. Két kínkeserves nap után azonban örök álomra hajtotta a fejét.

Egy férfi és egy nő, akikkel egy autóban utazott, sérülésekkel szintén kórházba kerültek.  A rendőrségi információk szerint állapotuk nem tekinthető életveszélyesnek.

A rendőrség egyelőre vizsgálja a baleset körülményeit, és azon dolgoznak, hogy kiderítsék, kinek a hibájából következett be a két életet követelő brutális baleset. 

(VIA)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek