Kincs

Szívszaggató, mit talált az édesanya 12 évesen meghalt kisfia szobájában

Létrehozva: 2022.02.12.

Egy tragikus balesetben vesztette életét a 12 éves kisfiú.

Tragikus balesetben vesztette életét Kyan Pennell. A 12 éves kisfiú egy lakókocsi és a kapu közé szorult. A családja teljesen összetört. Kyan életvidám fiú volt, aki rajongott a klasszikus zenéért. Halála előtt autodidakta módon zongorázni tanult, és a szülei csak most jöttek rá, hogy titokban komponálni kezdett.

Édesanyja éppen a szobájában pakolta kisfia cuccait, amikor felfedezett egy kottafüzetet. A Facebookon kért segítséget, hátha valaki le tudja játszani a darabot.

"Sosem hallottam ezt a darabját. Ha bárki tud kottát olvasni és lejátszaná nekünk, azt nagyon megköszöném. A világot jelentené nekünk".

Kyan koncertzongorista szeretett volna lenni, saját maga gyűjtötte össze a pénzt egy pianínóra, és minden ébren töltött óráját a játékkal töltötte.

"Asperger-kórt és ADHD-t diagnosztizáltak nála, és ezt a szuperképességet arra használta fel, hogy hihetetlenül gyönyörű és egyedi emberré váljon, aki csak tanulni akart és mindenben kitűnni, amit csak tudott" - mesélte az édesanyja, aki szomorúan hozzátette, Kyan biztos nem sejtette, hogy a saját temetési dalát írta meg.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek