Politika

Hollik: a háborúpárti Donald Tusknak nem számít a magyarok biztonsága

Létrehozva: 2022.03.21.

A Fidesz szerint a "háborúpárti" Donald Tusknak és magyar baloldalnak sem számít a magyar emberek biztonsága.

Forrás: MTI

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfői, MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában arról beszélt, hogy a baloldal március 15-ei "kampányrendezvényére" egy "bukott brüsszeli politikust", Donald Tuskot hívta meg. Szerinte a választás nem véletlen, hiszen Donald Tusk - úgy, ahogy a magyar baloldal is - azon az állásponton van, hogy Magyarországnak fegyvereket kellene küldenie a háborúba. Hozzátette: a brüsszeli politikus ezt alátámasztandó azért is kritizálta korábban hazánkat, mert a kormány a magyar emberek biztonsága érdekében nem engedett át Magyarország területén Ukrajnába tartó fegyverszállítmányokat.    

Hollik István hangsúlyozta: Donald Tusk ezen felül sokkal szigorúbb szankciókat is követelt, amelyek pedig a magyar energiaellátást veszélyeztetnék.

"Tehát teljesen nyilvánvaló, hogy a háborúpárti Donald Tusknak nem számít a magyar emberek biztonsága, és az elmúlt napok nyilatkozatai azt mutatják, hogy a baloldalnak, Gyurcsány Ferencnek és Márki-Zay Péternek sem" - jelentette ki.

Úgy értékelt: ha az ő döntésükön múlna, Magyarország "már rég belesodródott volna ebbe a háborúba". A Fidesz kommunikációs igazgatója leszögezte: a kormányoldal ezt nem fogja engedni, jöjjön a nyomás akár Brüsszeltől vagy a magyar baloldaltól. Magyarországnak ki kell maradnia ebből a háborús konfliktusból, csak így védhetjük meg a magyar emberek békéjét és biztonságát - összegzett.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek