Gasztro

Kiderült, mitől lesz tökéletes a Gundel-palacsinta

Létrehozva: 2022.03.31.

A népszerű desszert legnagyobb titka az édesség alapanyagaiban rejlik. Dió, lekvár, csoki és palacsinta. Aki egyszer megkóstolja mindig szeretni fogja!

A Gundel név a magyar gasztronómia büszkesége, valóságos legenda, a minőségi kulinária és a tökéletes vendéglátás szinonimája. A legismertebb Gundel-étel talán a diós krémmel töltött és csokoládéöntettel tálalt palacsinta.

Ki ne ismerné ezt a finomságot? Az összetevők egyszerűek a desszert mégis nagyszerű. Az eredetileg Márai palacsinta mára már a Gundel család és étterem ikonikus édessége lett. A receptet is elárulta és az elkészítését is elleshettük a sztárséftől.


Radar a riportmagazin, minden hétköznap 17.30-tól a Hírtv-n.

A teljes riport ide kattintva megtekinthető.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek