Aktuális

Márki-Zay azt se tudja, mit beszél a háborúról

Létrehozva: 2022.03.25.

Módosítva: 2022.03.25.

Háromszor módosította a háború kezelésével kapcsolatos álláspontját, íme a részletek.

Első tétel: Márki-Zay Péter kijelentette: mindig azt gondolták a háborúról, mint a kormány. Ezt a Jelennek adott keddi interjújában mondta Márki-Zay.

Második tétel: Másként gondolkodnak a háborús helyzet kezeléséről, mint a kormány. Ezt még aznap mondta az ATV-ben Márki-Zay Péter. („Orbán Viktor egyáltalán nem kezeli jól a háborút, kikérem magamnak, hogy én ugyanazt csinálnám”)

Harmadik tétel: Minden egyes esetben azt az álláspontot képviselték (a kormány), amit mi is képviseltünk volna.  Ezt az ATV-ben mondta csütörtök este a baloldal miniszterelnök-jelöltje.

Mv.: Hát két napja megy a vita, hogy igazából mit gondol a magyar kormány a háborúval kapcsolatos politikájáról és álláspontjáról, hogy igazán mit mondott és igazán mit helyesbített. Ezt gondolom, látja.

Márki-Zay Péter: Elnézést, ez a vita mindig úgy zajlik, hogy valamit a szánkba adják, adnak, valamit a szánkba adnak, amit nem mondtunk. Utána kivágnak egy négy másodperces részt. Utána az ember, amikor azt mondja, hogy nem ezt mondtuk, akkor azt mondják, hogy tessék, hát meggondolta magát.

Mv: Na, de éppen ezért fontos, tehát el kell mondani újra és újra, hogy mit gondol erről.

Márki-Zay Péter: Igen, de nem meggondoltuk magunkat, sosem mondtunk mást.

Ha nem, hát nem. Nincs mit tenni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek