Tárgyalások

Márki-Zay kampányfőnöke elismerte, vannak tárgyalások Ukrajna és a baloldal között

Címkék
friss

Létrehozva: 2022.03.29.

Módosítva: 2022.03.29.

Már a baloldali politikus kampányfőnöke is beismerte, hogy Márki-Zay tárgyalásokat folytatott az ukrán elnökkel.

Zaránd Péter úgy fogalmazott a telexnek adott interjújában, hogy Márki-Zay Péter Twitter-posztja, ahogyan semmilyen háttértárgyalása sem jelent biztonsági kockázatot a magyar emberek számára."

Korábban már Szijjártó Péter is közzétett egy videót a facebook oldalán, ahol arról írt, hogy Márki-Zay Péter egy Twitter-bejegyzésben üzent Ukrajna elnökének. 

Ez is világossá teszi azt, hogy megegyeztek. Megegyeztek abban, hogyha Magyarországon a baloldal kormányozna, akkor azonnal megszavaznák a gáz- és olaj szállításra vonatkozószankciókat, és azonnal megkezdenék a fegyverszállításokat is Ukrajnába.

A miniszter kiemelte, ez a Twitter-üzenet világosan alátámasztja az összes eddigi információt, mely szerint ez a megegyezés megszületett. Hogy ha ezt a megegyezést végrehajtják, hogy ha azonnal megkezdik a fegyverszállítást Ukrajnába és azonnal megszavazzák a földgáz- és kőolaj-szállításra vonatkozó szankciókat, akkor annak azonnali és rendkívül súlyos következményei lesznek Magyarországra nézve, hiszen a fegyverszállítások azonnal háborúba sodornák Magyarországot, mert a fegyverszállítmányok katonai célpontot jelentenek, és ezért a fegyverszállítások Magyarország biztonságát súlyos veszélybe sodornák. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek