Választás

Orbán Viktor: Ez most nem az amatőrök órája, ez most nem a dilettánsok ideje

Létrehozva: 2022.03.23.

A háborús veszély nem csökkenti, hanem növeli, sőt az egekbe emeli a választás tétjét.

Orbán Viktor a Facebookon tette közzé a március 15-én elhangzott beszédének egy részletét, amelyben azt fejtegette, hogy a háború az egekbe növeli a választás tétjét. 

"Békepárti jobboldal vagy háborús baloldal? Építkezés vagy rombolás? Előre vagy hátra? Mi azt mondjuk, őrizzük meg Magyarország békéjét és biztonságát. Aki a békére és a biztonságra szavaz, az a Fideszre szavaz. Keresztény szívvel kell éreznünk, és magyar fejjel kell gondolkodnunk" - véli a kormányfő.

Orbán Viktor úgy folytatta, hogy most mindenki láthatja, mi a különbség a háború pokla elől menekülő rettegő asszonyok és gyerekek, valamint a több ezer kilométerről érkező, határunkat megostromló migránsok között.

"Mi sem tudjuk, mi lesz a háború vége. Nem tudjuk, mit hoz a jövő. Minden eshetőségre készen kell állni. Olyan kormány kell, amelyet nem érhet meglepetés, és amelyik nem most merészkedik ki először a nyílt vízre. Ez most nem az amatőrök órája, ez most nem a dilettánsok ideje. Mi nem vagyunk kezdők, és éppen elégszer láttunk már karón varjút- folytatta.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek