Árva

Öt gyermek maradt árván: egy véletlen miatt vesztette életét az édesanya

Bors

Létrehozva: 2022.03.22.

Tragikusan fiatalon vesztette életét egy édesanya, aki mindent megtett gyermekeiért. Egy szörnyűség azonban elszakította tőlük.

Forrás: Twitter

Nagy erővel rohantak a mentők és a rendőrök, miután bejelentést kaptak egy meglőtt nőről. A 30-as éveiben járó Sandra Boydot a hétvégén lőtték le Dublin 11-es körzetének egyik házában.

Sandrát kórházba szállították, de röviddel később az orvosok elvesztették a küzdelmet az életéért. A szomszédokat egyenesen sokkolta az egyedülálló édesanya halálának a híre. A rendőrség hosszú órákon keresztül helyszínelt az érintett házban, mire végül rájöttek, mi történt.

A gyanú szerint az otthonban lévő fegyver véletlenül sülhetett el, így egy előreláthatatlan baleset áldozata lett Sandra Boyd. A helyszínt továbbra is őrzik – tudta meg a Mirror.

- Sandra Boyd, nem tudom elhinni, hogy nem vagy itt. Istenem, nagyon fogsz hiányozni nemcsak a fiaidnak és a kislányodnak, hanem mindenkinek, aki ismert téged – búcsúzott tőle egyik barátja Facebook-oldalán.

- Egyszerűen nem találom a szavakat. Teljesen összetört a szívem érted és a családodért Sandra Boyd. Gyémánt voltál. Vigyázz a gyermekeidre és a családodra odafentről, ezekben a lesújtó időkben. RIP gyönyörű – írta egy másik ismerőse.

A lövöldözéssel kapcsolatban nem történt letartóztatás, a nyomozás jelenleg is folyamatban van.

Összesen öt gyermeket hagyott hátra a fiatal édesanya, de azt még nem tudni, hogy mi lesz a kicsik sorsa. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek