Megrázó

Testével védte kisöccsét a 10 éves kislány, szülei nem élték túl a tragédiát

Bors

Létrehozva: 2022.03.12.

Borzalmas pillanatokat kellett megélnie egy kislánynak, aki miután végignézte szülei halálát, megmentette kistestvérét.

Forrás: Pixabay

Úgy tűnt, jól megvan egy házaspár, akik békességben éltek gyermekeikkel közösen houstoni otthonukban. Ám az édesanya hibát követett el és félrelépett. Titkos kapcsolatának idővel véget vetett, miután megtudta, hogy várandós. Csakhogy ezt nem tudta elfogadni a kikosarazott 29 éves Alexus Chenelle Williams.

Dühében a nő felbérelte a 28 éves Xavier Davist, hogy végezzen Donyavia Lagwayel és egész családjával. Williams állítólag azt mondta Davisnek, hogy ha véghez viszi a gyilkosságokat, akkor elviheti az összes pénzt a lakásából. A férfi teljesítve küldetését betört a Fondren 12100-as tömbjében lévő lakásba, majd rátámadt a családra.

- Úgy véljük, hogy a kapcsolatuk rosszul végződött körülbelül egy héttel a gyilkosságok előtt – árulta el Sean Teare ügyész, aki hozzátette: Williams a telefonján keresztül nézhette végig a brutális gyilkosságot.

A támadás során a 35 éves Gregory Carhee, a 29 éves Donyavia Lagway és a 6 éves Harmony Carhee meghaltak. Csak két pici gyermek maradhatott életben, a 10 éves eszének köszönhetően. Miután a kislány súlyosan megsérült a lövöldözés során, feltűnésmentesen 1 éves kisöccse fölé kúszott, majd testével takarva el, miközben halottnak tettette magát.

- Ez a hihetetlen fiatal hölgy képes volt felállni annak ellenére, hogy súlyosan megsebesült, és gondoskodni az 1 éves kisöccséről, aki még mindig a lakásban volt – mondta Sean Teare ügyész.

Williams a tervek szerint péntek reggel óvadékmeghallgatásra megyei bíróhoz megy. Teare elmondta, hogy az ügyészek azt tervezik, hogy kérvényezik a bíróságon, hogy Williams óvadék nélkül maradjon börtönben – írta meg a Crime Online.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek