Betegség

Tragédiával végződött a nyaralás: életét vesztette egy kétgyermekes édesanya

Bors

Létrehozva: 2022.03.08.

Váratlanul vesztette életét Katie, miután hosszú évek óta harcolt a betegségével. Családja összetört a gyásztól.

Elvitte a betegsége a kétgyermekes édesanyát

Forrás: Twitter

Tragikusan fiatalon vesztette életét egy kétgyermekes édesanya. A mindössze 34 éves Katie Capewell tenerifei családi nyaralásán kapott agyvérzést. Szerettei úgy gondolták, a lehető legjobb módon élte az életét, amiből sajnos kevés adatott meg a számára.

Ráadásul már évekkel korábban megkezdődtek Katienek a megpróbáltatásai, akit még 2019-ben agyi arteriovénus malformációval diagnosztizáltak. Ez az állapot azt jelenti, hogy az agyban lévő artériákat és vénákat összekötő erek rendellenesen összecsomózódnak. 

Katie Capewellra úgy emlékeztek, mint egy kívül-belül gyönyörű ember. Kezdettben alkalmazottként fodrászkodott, de nagy álma volt saját szalont nyitni, amit végül meg is tudott valósítani. Szerettei épp ezért Rootz nevű szalonjában gyűltek össze, hogy gyertyát gyújtsanak az emlékére. Barátja és kollégája, Leanne Southall gyönyörű, inspiráló, kedves, gondoskodó, őrült, vicces és tehetséges hölgyként jellemezte, aki sokak szívét megérintette.

- Gyönyörű feleségünk, anyukánk, lányunk, testvérünk, nagynénink és barátunk, Katie Marie Capewell 34 évesen, 2022. február 22-én szomorúan elhunyt agyvérzésben. Katie továbbra is azt csinálta, amit szeretett, emlékeket szerzett és a legjobb életét élte a családjával és a barátaival – hangzott el a búcsú beszédben.

Ms. Capewell családját állítólag lenyűgözte, hogy mennyi ember osztozott a fájdalmukon. Rengetegen szerették Katiet és támogatásukról biztosították a gyászoló családot. Egy GoFundMe oldalt is létrehoztak a harcos édesanya emlékére, hogy pénzt gyűjtsenek a temetésére. Eddig csaknem 4500 font gyűlt össze.

Katie Capewell 12 éves fiát és 8 éves kislányát hagyta hátra - írja a Mirror. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek