Karlendítés

Z. Kárpát náci karlendítéséről írnak – videó

Címkék
friss

Létrehozva: 2022.03.13.

Módosítva: 2022.03.13.

Amíg olyan náci karlendítést végző, és antiszemita kijelentéseket tevő politikusok, mint Z. Kárpát Dániel vannak a pártban, addig a Jobbikban jelen van az antiszemita gondolkodás – olvasható egy az amerikai Jewish Voice hasábjain megjelent cikkben.

 A szerző azt is kifogásolja, hogy a Jobbik alelnöke mindezek után a baloldal közös listájának 10. helyén szerepelhet, hívja fel rá a figyelmet az Index.

A régi Jobbik új palackban címmel jelent meg egy írás a Jewish Voice című amerikai zsidó lap online felületén, amelynek szerzője a Jobbik antiszemitizmusával foglalkozik, hívja fel rá a figyelmet az Index. Mint írják, a cikket jegyző Kertész Martin azt kifogásolja, hogy a baloldal közös listájának 10. helyén egy antiszemita nézeteket valló politikus, Z. Kárpát Dániel szerepel.

Állítása alátámasztására a szerző egy olyan videót is beágyazott a cikkbe, amelyen

A Jobbik alelnöke jól láthatóan náci karlendítést végez, majd nevetni kezd.

A Jewish Voice-ban megjelent cikkben a szerző arra is emlékeztet, hogy a Jobbiknak neonáci problémája is van. Erre példaként a cigányság ellenében megalapított Magyar Gárdát idézik fel, amelyet a bíróság kellett, hogy betiltson 2009 nyarán.

A cikk kitér rá, hogy az elmúlt választási ciklusokban a Jobbik igyekezett tisztára mosni a róla a választókban kialakult képet, de a Jewish Voice szerzője szerint,

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek