Dráma

Az orvosok már lemondtak az angyalarcú kisfiúról, de megküzdött az életéért

Bors

Létrehozva: 2022.04.10.

Rendkívül kevés esélyt adtak a kisfiú életbenmaradására, ám a szülők nem voltak hajlandóak lemondani róla. Frenkie azóta boldog kisbaba a családja körében.

Sokkoló dolgot ajánlottak fel az orvosok a mindössze 12 hetes kismamának. Miután a vizsgálatok megerősítették, hogy a baba egyes szervei a testén kívül nőnek, és valószínűleg Down-szindrómás lesz: felajánlották az abortusz lehetőségét a szülőknek.

Brenda Dortman és Francis Casey azonban ragaszkodott gyermekük életéhez és az orvosokkal ellentétben nem voltak hajlandóak lemondani róla. Nem tartották valószínűnek, hogy a kis Frankie túléli majd a születését, de szerencsére nem így lett. Sőt, a kisfiú nem lett Down-szindrómás, ám lyukas a szívvel született.

Mindezek ellenére nem lett koraszülött és négy hónap szigorú kórházi felügyelet után végre hazamehetett a családjához. Franki most 10 hónapos és folyamatosan fejlődik. Lassan áttért a szilárd táplálékra.

– Frankie nagy öröm számunkra. Nagyon jól viselkedik, és boldog gyermek rendellenessége és mindazok ellenére, amin keresztülment – nyilatkozta a boldog édesanya, Brenda.

Mivel nagy hatással volt a családra a kórházban kapott ellátás, szeretnék viszonozni az odaadást, és adománygyűjtésbe kezdtek.

(VIA)
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek