Tündérszépek 2022

Czékmány Vivien Ágnes: két szekrénnyi a ruhatáram

Létrehozva: 2022.04.05.

Ismerd meg a Tündérszépek 2022 versenyzőjét, Czékmány Vivient, és szavazz rá!

Név: Czékmány Vivien Ágnes
Lakhely: Budapest 
Életkor: 21 
Magasság: 165 cm 

Csillagjegy: Oroszlán 
Kedvenc étel: rántott hús 
Kevenc ital: Zöld tea, kávé 
Kedvenc zene: Rita Ora – For you
Kedvenc parfüm: Carolina Herrera Good Girl 

Czékmány Vivien Ágnes vagyok, 21 éves. Gyerekkorom óta szeretem a biológiát, és most a Semmelweis Egyetemre járok, népegészségügyi szakra. Ha elvégeztem, népegészségügyi ellenőr leszek. 

Instagramon láttam ezt a versenykiírást, én pedig gyerekkorom óta szeretném megmutatni a szépségemet. Ez az első versenyem, mivel eddig fogszabályzót hordtam és ezt most végre levették. Ki szeretném magam próbálni modellként. Elégedett vagyok a külsőmmel, főleg az arcommal, mert a legtöbb embernek ovális arca van, de az enyém kerek és ez különlegessé tesz. 

 

Sminkeléskor legalább egy fél órát el szoktam tölteni a tükör előtt és olyankor gyakran megnézem magam távolabbról is. Használok alapozót, szemöldök ceruzát, szempilla spirált és rúzst. Nem mindig sminkelem magam, jól vagyok anélkül is. Viszont, ha szórakozni megyek, akkor erős sminket használok, a szemhéjamra is teszek feketét, barnát, sötét színeket. 

Ruhából a sportosat nem igazán kedvelem, inkább az elegáns, letisztult formákat, szoknyát, magassarkú cipőt, de ez nem a  hétköznapi viseletem. Nagyon sok táskám van, és két szekrénnyi ruhám. Közte több olyan, ami már nem annyira tetszik, de lehet, hogy egyszer szükségem lesz rá. Ruhát még soha nem adtam el, és mivel kicsi a méretem, a barátnők között ezek másra nem mennek fel. Szórakozni általában magassarkú cipőben megyek. 

A versenyen indulásomról a barátom és a mamám tud. Ő azt javasolta, hogy a fotózásra csináljak egy jó sminket. Jártam sminkes tanfolyamra, de ott nem tanultam sok mindent. Inkább szeretnék ebből egy OKJ-s tanfolyamra járni. Otthon szoktam magamon gyakorolni.

Ötéves koromban elmondtam édesanyámnak, hogy szeretnék táncolni, és először két évig csináltam, majd tizenkét évesen folytattam a hip-hoppal. Szerettem színpadon lenni. Nagyon vékony vagyok, ezért most konditerembe járok, hogy erősebb testalkatom legyen. 

Édesanyám ikertestvére New Yorkban él, nála már párszor kint voltam és nagyon élveztem a sok embert, a pörgős éjszakai életet.  Jó lenne ott élni.

Czékmány Vivienre ide kattintva tudsz szavazni!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek