Tragédia

Egymás mellett halt meg a 29 éves ikerpár, egyikük várandós feleségét hagyta hátra

Bors

Létrehozva: 2022.04.10.

Mindketten hátrahagyták szerelmüket, ráadásul egyikük várandós volt. Az orosz ifjak családját mélyen megrázta a szomorú hír.

Egymás mellett harcolva hunytak el az ukrajnai háborúban az orosz ikertestvérek. A 29 éves Anton és Alekszej Vorobjov őrmesterként szolgáltak, március 12-én haltak meg, három héttel azután, hogy Moszkva csapatai február 24-én megszállták az országot.

Anton és Alekszej mindketten a 150. lövészhadosztály kötelékében szolgáltak. Mindketten hátrahagyták szerelmüket, akik közül az egyikük ráadásul várandós.

Az orosz csapatok által elfoglalt városban több orosz egység súlyos veszteségeket szenvedett, ekkor vesztették életüket az ikrek is. Nemrég az ukrán harcosok visszafoglalták a hosztomeli légitámaszpontot.

– Sok emlékem van Antonról, és mindegyik jó emlék. Soha nem volt egyetlen veszekedésünk sem a 19 év alatt – mondta könnyeivel küzdve gyermekkori barátnőjük, Anasztaszija Novikova.

A testvéreket orosz zászlókkal díszített koporsókban helyezték örök nyugalomra Novocserkasszkban – írja a Mirror.

A hét elején Vlagyimir Putyin orosz elnök további 134 500 sorköteles katonát vezényelt a hadseregbe. A sorköteleseknek 18 és 27 év közöttieknek kell lenniük, és a július 15-ig tartó éves tavaszi katonai behívó keretében csatlakoznak a háborúhoz.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek