Vonat

Felfoghatatlan tragédia: egy 3 hónapos kislányt gázolt halálra a vonat

Létrehozva: 2022.04.07.

Az anya tette a sínekre a kicsit, még integetett is a mozdonyvezetőnek.

Borzalmas tragédia rázta meg Melbourne-t. Egy édesanya a vasúti sínekre helyezte 3 hónapos kislányát, a baba kezeivel még integetett is a mozdonyvezetőnek, akinek esélye sem volt megállni, így elgázolta a babát.

A 32 éves Melissa Arbuckle a bíróság előtt beismerte a csecsemőgyilkosságot, az ügyvédje azzal védekezett, hogy a nő zavart elmeállapotban követte el a szörnyűséget.

Az asszony a borzalom előtt még írt a férjének egy üzenetet, hogy kislányukat elvesztette etetés után. Eltervezte, hogy sétálni viszi a gyereket, a Melbourne keleti részén fekvő Upwey sínek felé vette az irányt, ahol a sínekre vitte a babát. Előtte még az interneten rákeresett, melyik útvonalon milyen sebességgel haladnak a vonatok.

A mozdonyvezető amikor észrevette a nőt, azonnal aktiválta a vészféket.  "Tudtam, hogy elkerülhetetlen már az ütközés, ezért csak behunytam a szemem és imádkoztam. Azóta minden áldott éjjel a kisbaba haláláról álmodom" - mondta a férfi a bíróságon.

A mentők percek alatt kiértek a baleset helyszínére, ahol Melissa megpróbált véget vetni az életének, de sikerült megállítaniuk. A kisbabát, Lilyt kórházba szállították, de nem lehetett megmenteni az életét, olyan súlyos sérüléseket szenvedett.

A bíróságon kiderült, az asszonynak tévképzetei voltak. A tragédia előtt azt hitte, ártott a kislányának azzal, hogy túl erősen ringatta a bölcsőben. Hangokat hallott, amelyek azt mondták neki, rossz anya és csak egy megoldás van, a halál.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek