A Metropol végigjárta a fővárosi piacokat, hogy megtudja, hol mennyibe kerülnek az ünnepi menühöz elengedhetetlen alapanyagok.
Három piac, különböző ár és minőség. A sonka, tojás és a zöldségek megvásárlásánál jó, hogyha mindenki tisztában van vele, hogy melyik piacon mennyiért lehet beszerezni. Az igazi alapanyagok természetesen nem a szupermarketek polcain, hanem a piacokon találhatóak. A Metropol három különböző helyszínen, a Fény utcai piacon, a Fővám téri Nagy Vásárcsarnokban és a Széll Kálmán tér melletti Fény utcai piacon leste meg az ünnepi árakat.
Ha kíváncsi rá, hogy mennyibe kerülnek a legfontosabb húsvétimenü-alapanyagok a különböző vásárcsarnokokban, akkor látogasson el csütörtökön a Metropol.hu-ra, vagy keresse a lapot a terjesztőknél!