Tragédia

Kizuhant szülei mozgó autójából egy 2 éves kislány, azonnal meghalt

Bors

Létrehozva: 2022.04.16.

Egyik pillanatban még a kocsiban ült a kislány, majd a másikban már az úttesten volt és egy másik jármű kerekei alá került.

Forrás: Pixabay

Egy kétéves lány meghalt, miután kiesett szülei mozgó autójából, és egy másik jármű a következő pillanatban elütötte. A kisgyermek nevét nem hozták nyilvánosságra, de a szörnyű tragédia a washingtoni Everettben történt.

- Azt még vizsgálják, hogyan és miért eshetett ki a járműből a gyermek - nyilatkozta Kerby Duncan, az everetti rendőrség munkatársa. Duncan azt is megerősítette, hogy ki fogják vizsgálni a kisgyermek szüleinek szerepét a tragédiában.

- Ha egy ilyen kicsi gyermek van a kocsiban, ajánljuk a törvény szerint is kötelező gyermekülés használatát. A szülőknek meg kell bizonyosodni arról, hogy a kicsik be jól vannak rögzítve és be vannak csatolva, a gyermekzár működik-e és fel vannak-e húzva az ablakok – tette hozzá szomorúan a nyomozó tiszt.

A lánykát halálra gázoló autó sofőrje az esetet követően azonnal megállt. A haláleset miatt nem emelnek vádat ellene - erősítették meg a rendőrök a The Sunnnak. A kiadott közlemény szerint az eset vizsgálatai még mindig folyamatban vannak. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek