Tündérszépek 2022

Magda Liliána: kezdő spanyoltanárként dolgozom

Létrehozva: 2022.04.02.

Ismerd meg a Tündérszépek 2022 versenyzőjét, Magda Liliánát, és szavazz rá!

Név: Magda Liliána
Lakhely: Budapest
Életkor: 21
Magasság: 160 cm

Csillagjegy: Bak
Kedvenc étel: sushi
Kedvenc ital: limonádé
Kedvenc zene: J Balvin - Loco Contigo
Kedvenc parfüm: Tom Tailor - For Her

Magda Liliána vagyok, 21 éves, másodéves politológus és spanyol nyelvű bölcsész hallgató a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen. Öt nyelven beszélek: spanyolul, angolul, portugálul, olaszul és franciául. Az iskola mellett kezdő spanyoltanárként dolgozom és korrepetálok. Szeretek emberekkel foglalkozni, részt veszek egy mentor-hallgató programban, ahol olyan halmozottan hátrányos helyzetű gyerekekkel foglalkozunk, akiknek nem minden körülmény adott a tanulásukhoz. Őket segítjük a mindennapi életben. 

Öltözködésben szeretem az elegáns, de egyszerű szép ruhákat. Viszonylag sok ruhám van, de megfontoltan vásárolok, nincs olyan, amit nem vettem még fel. Azokat a ruhákat, amik feleslegessé váltak, azokat eladományozom. 

Ha belenézek tükörbe egy olyan lányt látok, akire büszke lenne a kis kori énem. Elégedett vagyok magammal, az alakommal, a számmal és a szememmel. Az utóbbi kék, de ha mérges vagyok, akkor zöldre vált. Nem sokat időzök a tükör előtt, reggelente legfeljebb öt percet arcápolási rutinnal. Ritkán sminkelem magam, csak akkor, ha különösebb helyre megyünk. 

Kedvenc sportom a boksz, amit 16 évesen kezdtem. Két évig versenyeztem, mérkőztem magyar bajnokságon, budapesti kupán. 

Hobbim a modellkedés és szeretnék ebben is eljutni egy magasabb szintre és bizonyítani magam felé. Már tavaly is jelentkeztem a Tündérszépekre, mert régi álmom volt részt venni egy szépségversenyen, és úgy gondoltam, idén is megpróbálom, annak ellenére, hogy akkor nem jutottam be a döntőbe. Kicsit csalódott voltam, de létrehoztam egy külön portfóliót, amit kitettem a netre. Az instagram oldalamnak már több, mint tízezer követője van. Korábban modellkedtem, és a tavalyi indulásom ezen a pályán sokat lendített. Sok cég megkeresett, hogy működjek velük együtt. Több divattal, ruhával és kiegészítővel foglalkozónak lettem a modellje, de vannak szépségápolási termékek forgalmazóitól is megkereséseim is, és ezek már fizetős munkák.       

A tavalyi verseny új ismeretségeket is hozott. Van egy lány, akire tavaly szavaztam és döntős lett. Ő elmesélte, hogy egy évvel korábban is próbálkozott, akkor nem ez nem sikerült, de nem adta fel. Ez is lökést adott az újabb jelentkezéshez. 

Magda Liliánára ide kattintva tudsz szavazni!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek