Gyász

Visszatért otthonába egy ukrán feleség: a kertjében találta meg elhunyt férjét

Bors

Létrehozva: 2022.04.04.

A nő felkereste szerelmét, miután arról értesült, hogy fogságba esett. Ám arra nem volt felkészülve, amit az otthonában talált.

Forrás: Twitter

Megrázó tragédiában volt része egy otthonából elmenekült, majd oda visszatérő ukrán feleségnek. Tanya Nedashkivska szerelmét keresve tért vissza buchai otthonába, miután megtudta, hogy orosz katonák letartóztatták. Ám már a kertjébe belépve elvesztette minden reményét. Tengerésztiszt férjének a holttestét borzalmas állapotban találta meg. Vaszil Ivanocsot csupán a nadrágjáról és az edzőcipőjéről ismerte fel a felesége.

- A teste hideg volt. Fejbe lőtték, megcsonkították, megkínozták – mondta Tanya.

Ez csak az egyik borzalom a sok közül, ami az orosz-ukrán háború miatt történhetett meg. A brit Metro információi szerint miután az orosz csapatok kivonultak a térségből, hogy támadásaikat az ország más részeire összpontosítsák, több mint 400 holttestet találtak Buchában.

- Buchában már 280 embert temettünk el tömegsírokban. Ezeket az embereket mind lelőtték, megölték, tarkón lőtték - mondta Anatolij Fedoruk polgármester.

Az orosz védelmi minisztérium cáfolta az állításokat. Egy közlemény még azt is hozzátette, hogy egyetlen buchai lakos sem szenvedett el erőszakot az orosz csapatok részéről.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek