Baleset

Tragédia a fesztiválon: édesanyja szeme láttára meghalt egy 11 éves kislány

Bors

Létrehozva: 2022.05.02.

Elszaladt anyukája mellől a kislány, majd felmászott egy induló kocsira. Azonban nem tudott jól megkapaszkodni és végül leesett.

Forrás: Twitter

Egy 11 éves lány szörnyű balesetben vesztette életét, miután leesett egy kocsiról a riói karneválon.

Kritikus állapotban feküdt a kicsi az intenzív osztályon, és az egyik lábát amputálni is kellett. Raquel Antunes da Silva 36 órán át küzdött bátran az életéért a városi kórházban, de végül belehalt a belső vérzésbe.

A baleset a karnevál nyitóestéjén történt, amikor a kis Raquel a beszámolók szerint otthagyta anyukáját, és felmászott egy induló kocsira. A beszámolók szerint azonban leesett, és az Em Cima da Hora szambaiskola kocsija és egy oszlop közé szorult.

A polgári rendőrség jelenleg a biztonsági kamerák felvételeit tanulmányozza az esetről, miközben vizsgálják az emberölés gyanúját, és azt, hogy a szambaiskola megsértette-e a biztonsági előírásokat – számolt be a szívszaggató tragédiáról a Mirror.

A tragédia mélyen lesújtotta és összetörte a családot. Elsősorban a három hónapos terhes anyukát, Marcela Portelinha Antunest viselte meg Raquel halála. A Rio de Janeiró-i önkormányzat közölte, hogy alapvető élelmiszerkosarakat, valamint szociális segítséget és pszichológusokat biztosít a gyászoló családnak.

A legendás riói karnevál idén április 20-án, szerdán kezdődött és április 30-án, szombaton búcsúzott. Ez az első alkalom, hogy a karnevált megrendezték a koronavírus-járvány kitörése óta. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek