Veszély

Egy hajszálon múlt a 7 éves kislány élete, rátámadt egy rottweiler

Bors

Létrehozva: 2022.06.01.

Nem sokon múlt egy kislány élete, miután egy rottweiler gazdája felelőtlenül engedélyt adott neki a simogatásra.

James Palmer épp kezelhetetlen kutyáját sétáltatta, amikor elhaladtak a worcesteri otthonából kilépő hétéves gyermek előtt. A brit kislány természetesen meg akarta simogatni a négylábút, a férfi pedig engedély adott rá, mondván: biztonságos. A láncon lévő rottweiler azonban egy pillanat alatt ledöntötte a lábáról a lánykát, és marcangolni kezdte. Belemélyesztette a fogait a gyermekbe, akinek a torkát csak a vastag kapucnis felsője védte meg. 

– Felugrott és megharapott. Megdöbbentem és megijedtem. Nem éreztem a fájdalmat. A szomszédok megnéztek, és mondták, hogy menjek be és szóljak anyukámnak – emlékezett vissza a drámai pillanatokra a kislány, majd hozzátette: – Amikor a mancsai rajtam voltak, éreztem, milyen erős. Éreztem az erejét.

Worcester, kutyatámadás, SWNS
A kutya a kislány arcára támadt Fotó: SWNS

A mentősök altatásba helyezték a kicsit, hogy helyrehozzák a sebét. A férfi később azzal próbálta védeni agresszív rottweilerét, hogy a gyereknél fagyi volt, de ezt a családja cáfolta. Végül a worcesteri bíróságon a szakemberek jobbnak látták, ha elaltatják a veszélyes állatot – tudta meg a The Sun. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek