Aktuális

Ha lesz béke, nem lesz infláció - videó

Létrehozva: 2022.06.29.

Módosítva: 2022.06.29.

Ha lesz béke, akkor lesz újra gazdasági fellendülés. Ha lesz béke, nem lesz háborús infláció. Mi a béke pártján állunk! - mondta Orbán Viktor kormányfő Madridban.

Megkezdődött a NATO csúcstalálkozója Madridban, súlyos kérdések vannak napirenden - mondta Orbán Viktor kormányfő a közösségi oldalára feltöltött videóben. Az egyre romló ukrán háborús helyzet, élelmiszerválság, háborús infláció és fenyegető háborús gazdasági válság - tette hozzá.

A magyar álláspont és az érdekek világosak, ebből a háborúból ki kell maradni, és fontos, hogy a NATO ne sodródjon bele ebbe a háborúba.

Mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy a béke beköszöntsön - mondta  akormányfő. A háborús inflációnak, és a fenyegető gazdasági válságnak csak a béke vethet véget, és azt javasoltuk, hogy a NATO erőfeszítésének a középpontjába a béke megteremtése kerüljön - mondta Orbán Viktor.

2023-ban Magyarország felemeli a nemzeti össztermékének két százalékára a védelmi költségeket, mert a békéhez erő is kell.

Ha lesz béke, nem lesz infláció, és véget érnek a Magyarország biztonságára fenyegető kockázatok - tette hozzá a kormányfő. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek