Kihívás

Sokkoló felvételek: életét vesztette egy tini a halál angyala kihívás miatt

Létrehozva: 2022.06.07.

Módosítva: 2022.06.08.

Mozgó teherautók elé vetik magukat a tinik egy újabb őrült kihívás miatt.

Egy újabb őrült kihívás kezdett terjedni a közösségi médiában. A halál angyala elnevezésű kihívás lényege, hogy életveszélyes mutatványokat kell végrehajtaniuk, ezért többen is mozgó teherautók elé vetik magukat. Egy 18 éves fiú azonnal életét vesztette Tangerangban (Banten), amikor két barátjával egy teherautó elé ugrott, mondván, meg akarják állítani. A barátai még el tudtak ugorni a kocsi elől, a tinédszer azonban nem volt ilyen szerencsés: nekicsapódott a teherautónak, alá esett, az pedig áthajtott rajta. 

Eközben a nyugat-jávai Bandungban egy 14 éves fiú koponyasérüléseket szenvedett, mert ugyanezt a trükköt próbálta megcsinálni. 

A rendőrség azt közölte, tudnak a jelenségről és az őrült kihívásról, az egész városban könyörögnek a fiataloknak, hagyjanak fel ezzel az őrültséggel. Eddig azonban csak süket fülekre találtak.

A kihívás szabályzata szerint a kihívást megkísérlők csak akkor tekinthetők sikeresnek, ha a) a személy egy mozgó teherautó elé ugrik, és b) az megáll, mielőtt elütné a személyt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek