Gyász

Szívszaggató: Váratlanul elvesztették 4 hónapos kis angyalukat a szülők

Címkék
frissgyász

Bors

Létrehozva: 2022.06.12.

Módosítva: 2022.06.13.

Még az orvosok sem tudtak magyarázatot találni a szörnyűségre. A gyász maga alá temeti az összetört szívű szülőket.

Forrás: Twitter

Olyan kínokkal kell szembenéznie egy házaspárnak, amivel senkinek sem szabadna. Minden előzmény nélkül váratlanul elvesztették a hétvégén imádott, alig 4 hónapos kislányukat. 

A kis Kayla Bermingham édesapjaának, Ciarannak és édesanyjának, Arlene Walsh-nek darabokra tört a szíve, miután elvesztették édes kis angyalukat. Még az orvosok sem tudták megmondani, mi okozhatta a halálát. 

gyertya gyász illusztráció AFP
Fotó: AFP

– Soha életemben nem gondoltam volna, hogy ezt a bejegyzést egyszer megírom. Az elmúlt négy hónapban Kayla tiszta örömet hozott nekünk, és megmutatta, hogyan kell feltétel nélkül szeretni. Anya és apa nagyon szeretnek téged – búcsúzott közösségi oldalán Ciaran.

– Arlene és Ciaran, a szívünk megszakad mindkettőtökért. Kayla apró kis lábnyomai most szárnyakat kaptak. Angyalok, ringassátok Kaylát és gyengéden vigyétek haza drága kis lelkét. Imádkozni fogunk az erőért, hogy átvészeljétek ezt a szívszorító veszteséget – nyilvánította ki részvétét a szülők közeli barátja.

Kayla szentmiséjére a Castlegar-i Szent Columba-templomban került sor, a temetés pedig ezt követően, a Carrowbrowne temetőben volt  - közölte a The Sun. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek