Szívszorító

Ártatlan duzzanatnak hitték, tragikus hírt közöltek a 4 éves Klaudia édesanyjával

Létrehozva: 2022.07.22.

A 4 éves kislányt jelenleg is a debreceni kórház gyermek onko-hematológiai osztályán kezelik.

Szívszorító történetet osztott meg a a Remény a leukémiás gyermekekért alapítvány. Klaudia boldog családban élt Kárpátalján édesanyjával és édesapjával. A család élete azonban, egy pillanat alatt romba dőlt, amikor a családfő 2020 augusztusában váratlanul elhunyt szívinfarktusban.

A gyászoló édesanyának pár hónap múlva újabb sokkal kellet szembesülnie, amikor 2021. májusában Klaudia nyakára egy púp nőtt. Nem sokkal később az orvosok lesújtó diagnózist közöltek Szilvási Diánával

„2021. májusában Klaudia nyakára egy púp nőtt, ezért orvoshoz fordultam, később kiderült, hogy rosszindulatú daganat, de akkor már Munkácson a gyermek onkológián voltunk. Küldtek volna minket Kijevbe, de mivel nem tudok Ukránul nem mentem. Megkerestem Debrecenben a Kőszikla Alapítványt, ahol a kislányommal szállást kapunk, ha nem a gyermek onko-hematológiai osztályon vagyunk” - emlékezett vissza Diána. 

Az özvegy és a 4 éves csöppség két hónappal később Debrecenbe utaztak, ahol a kivizsgálások sora után megerősítették, hogy Klaudia daganatos. A debreceni kórház orvosai szinte azonnal megkezdték kemoterápiás kezelések, amire jól reagált, ezért három hónappal később megműtötték. A beavatkozás után tovább folytatódott a kemoterápia, majd októbertől a gyógyszeres kezelés.

Örültem, hogy vége és minden jó lesz, élhetjük tovább kis életünket, de 2022. márciusába elkezdett fájni a lába.

A csöppségre ezután újra kivizsgálások sora várt, ami után kiderült, hogy kiújult a daganat. Újra kemoterápiás kezelések kezdődtek, de Klaudia bátran viseli a megpróbáltatások sorát, mindezek ellenére is tud mosolyogni.

Az elkeseredett édesanya most segítséget kér daganatos beteg kislánya kezeléséhez. A család a kezelés miatt nehéz helyzetbe került, de szeretnék ha Klaudia győztesként kerülne ki élete harcából. 

Egy telefonhívással is segíthet, hívja az ADHATVONAL telefonszámát, ezzel 500 Ft-tal támogatja a daganatos gyermekek gyógyulását!
SMS küldése: Kérjük, küldje a 71-es kódszámot a 13600-as telefonszámra.
Telefon: hívja a 13600-at majd a gépi hang után 71-es kód!

Az átutalt összeget célzott adományként kezeli a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány, és az adományozott teljes összeget az önök által támogatott családhoz továbbítjuk!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek