Életmentés

A hős édesanya az életét kockáztatta, hogy megmentse két kisgyermekét - Videó

Bors

Létrehozva: 2022.07.24.

Eltörte a lábát a kétgyermekes anyuka, de csak gyermekei megmentése lebegett a szeme előtt.

Egy hősies új-mexikói nő gondolkozás nélkül vetette magát terepjárójára, amikor egy autótolvaj megpróbálta ellopni, miközben abban aludt két kisgyermeke. A járműben Maldonado 6 éves autista lánya és 11 hónapos kisfia ült.

A 33 éves Melody Maldonado egy bolt előtt parkolt le, ahol egy új cumisüveget vegyen babájának. Ám amikor visszatért, egy számára ismeretlen nő ellökte őt a járműtől és beszállt helyette. Az anyuka kétségbeesetten felszólította a sofőrt, hogy álljon meg.

rendőrség

- Határozottan hallotta, amit mondtam. Kiabáltam neki, hogy álljon meg, és hogy a gyerekeim az autóban vannak. Ő tovább hajtott. Jó messzire mentünk, át egy kereszteződésen… Úgy kanyarodott, hogy leestem – emlékezett vissza a drámai pillanatokra a nő.

A térfigyelő kamerák is rögzítették, ahogy a 33 éves nő leröpül terepjárója motorháztetőjéről. Ebben a pillanatban eltört a lába, de ez sem akadályozhatta meg, hogy a közeli boltba rohanjon segítségért.

A rendőrség perceken belül megtalálta az elhagyott terepjárót, benne a 11 hónapos gyermekkel. Azonban a 6 éves autista kislány sehol sem volt. Később szerencsére a leányzó is meg lett, aki egy kereszteződésben álldogált édesanyja telefonjával, ahová a 20 éves Regina Castilló kidobta menekülés közben.

Hamarosan megtalálták Castillót is, aki megpróbált elmenekülni a rendőrök elől, de nem járt sikerrel. A Hobbsi Rendőrkapitányság tájékoztatása szerint a nő ellen több elfogatóparancs is érvényben volt bolti lopásért, valamint személyazonosság eltitkolásának és közlekedési szabálysértések miatt.

Maldonado, aki könyvtárosként dolgozik, azt mondta, hogy a megpróbáltatások során nem félt, és csak azt tette, amit tennie kellett, hogy megvédje a gyermekeit.

- Nem érdekelt, mi történik az autóval. Csak a gyerekeimet akartam visszakapni. Remélem, hogy ez soha nem történik meg senki mással – mondta Maldonado.

Castillót a Lea megyei fogdában tartják fogva. A tervek szerint július 18-án jelenik meg a bíróságon - írja a Crime Online. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek