Dráma

Tragédiába fulladt a játék, hároméves bátyjával játszva halt meg az egyéves fiú

Bors

Létrehozva: 2022.07.20.

Azonnal megfulladt az ártatlan kisgyermek, amikor felakadt a zsinórban. Az orvosok már nem tudták megmenteni.

Egy megtört szívű anyuka minden szülőt szeretne figyelmeztetni a veszélyre, ami a legkisebbeket fenyegeti. Mindezt azután, hogy egyéves fia meghalt, amikor fennakadt a rolós árnyékolójuk zsinórjába. Kane Davidson a hároméves bátyjával játszott, amikor édesanyja, Natasha Ogden egy pillanatra magukra hagyta őket. Amikor visszatért kisebbik fia már bele volt gabalyodva az árnyékoló zsinórjába. Kane életét már nem tudták megmenteni.

„Gyönyörű fiú volt. Csak rá kellett nézni, hogy elolvadjunk a pimasz mosolyától. Az embereknek fel kell ismerniük, hogy a rolós redőnyök veszélyesek. Nem akarom, hogy más családok is keresztülmenjenek ezen” – sírta az édesanya.

A rendőrségi vizsgálat során a redőnyökkel kapcsolatban számos probléma merült fel, amelyek Kane halálához vezettek. Ugyanis nem cserélték ki az árnyékolókat, miután a család 2020-ban beköltözött bérelt házba. Ráadásul nem azonosították kockázatként, amikor a bérbeadó megkapta az engedélyt. Ennek oka az volt, hogy a zsinór nem szerepelt az országos adatbázisból származó ellenőrző listán. Annak ellenére, hogy a tanács tudta, hogy kockázatot jelent. Mivel 2014-ben már bevezették a vakzsinórbiztonsági előírásokat - írja a The Sun. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek