Veszteség

"Hiányzik a mosolya, a kis keze az arcomon" - beleőrül kisfia elvesztésébe az édesanya

Létrehozva: 2022.07.18.

Módosítva: 2022.07.18.

Egy traktor gázolta halálra a 3 éves kisfiút.

Felfoghatatlan fájdalmat él át az az édesanya, akinek 3 éves kisfiát egy traktor gázolta halálra egy buryi farmon. Albie Speakman életét már nem lehetett megmenteni. 

„Albie egy hihetetlenül szerető, ragaszkodó és gondoskodó kisfiú volt, aki csak azt akarta, hogy mindenki boldog legyen. Annyira érzékeny volt, és azt akarta, hogy mindenki jól legyen, különösen azok, akiket szeretett" - mesélte az édesanya, Leah. 

Leah hozzátette: „Mindannyian sokkal jobban szeretjük Albie-t, mint amit valaha is szavakba tudnánk önteni. Minden hiányozni fog Albie-val kapcsolatban, a hangja, a mosolya, a bőre illata és a kis kezei az arcomon, amikor azt mondja: »Szeretlek, mami lány«. "

Az édesanya és a család érthetően teljesen összetört, úgy érzik, semmi sem fogja tudni betölteni azt az űrt, amit a 3 éves kisfiú halála okozott. 

„Mindig az én kis napfényfiamnak hívom, mert annyi fényt hozott az életembe, és ő az én kis napsugaram, és nem akarom, hogy itt érjen véget az élete, tovább kell élnem érte, és velem van, bárhová is megyek. Még sok emléket kell szereznünk együtt, Albie! Annyira szeretem, és tudom, hogy egyszer, valahogyan visszatalál hozzám, mert szükségünk van egymásra. Addig mindenben keresni fogom, és megünnepelem az életét."

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek