Baleset

„Pánikba esett” – autóbalesetben hunyt el egy négygyermekes édesanya

Bors

Létrehozva: 2022.08.22.

Pár perccel azután vesztette életét egy asszony, hogy segítséget kért.

Egy pánikoló édesanya az M60-as autópályán vesztette életét, pár perccel azután, hogy segítséget hívott. A 38 éves Shirley-Ann Dumbuya az autópálya 20-as csomópontja közelében lerobbant. Pánikszerűen hívta fel a férjét, miközben bekapcsolta a vészvillogóját. Férje, Peniel Dumbuya ekkor felhívta a Green Flag autómentőt, aki azonban közölte vele, hogy nem tudnak segítséget nyújtani, hacsak a jármű nem a leállósávon vagy az autópályán kívül van.

gyertya
Fotó: Pixabay

Nem sokkal később egy teherautós érkezett az érintett útra, de nem vette észre az álló Kia Ceddet, így fékezés nélkül belehajtott. Az ütközés erejétől a négygyermekes anya azonnal életét vesztette.

A tragédiáról mit sem sejtve Peniel úgy döntött, hogy megpróbálja megtalálni Shirley-Annt a szokásos útvonalán, de ahogy közeledett a 20-as csomóponthoz, tudta, hogy valami nincs rendben. Az ezüstszínű autó a fűszegélyen állt és mentőautók vették körül.

- A Green Flagnek magára kellett volna vállalnia, hogy hívja a segélyhívót, hogy segítsen egy személynek, aki nyilvánvalóan pánikban volt. Azon gondolkodott, hogy maradjon-e vagy szálljon ki a járműből, és aggódott az autópályán lévő többi autó miatt. Ez egy baleset volt, ami elkerülhető lett volna – mondta a bíró a tárgyaláson.

A bíró tegnap a manchesteri koronabíróságon elítélte a teherautó sofőrjét, John Bowers-t és a Green Flaget a Shirley-Ann halálát okozó gondatlanság miatt.

(VIA)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek