Kegyetlenség

Sokkot kaptak a rendőrök attól, amit a szülők hátsó kertjében találtak

Bors

Létrehozva: 2022.08.22.

A rendőrök egy olyan bűntényben kezdtek nyomozást, ami annál borzalmasabb, minél több információt találnak. Egy családtag vetett véget a titkolózásnak.

Borzalmas dolgot tett egy fiatal pár újszülött csecsemőjükkel. A családjuknak pedig idő kellett ahhoz, hogy rájöjjenek, valami nagyon nincs rendben.

rendőrség
 

A 28 éves Dustin VanDyke és a 18 éves Gracie Riddle újszülött babájáról tavaly november óta nem hallottak semmit. A család hiába érdeklődött, a pár úgy tett, mintha nem is létezne. Végül egyikük egy névtelen bejelentést tett a helyi rendőrségen, azt kérve, nézzenek körül a pár hátsó udvarán.

A nyomozók házkutatási parancsot szereztek, majd keresőkutyákkal vizsgálták át az ingatlant és az ahhoz tartozó kertet. A hátsó udvarban sokkoló dolgot találtak: a szülők elásták kisbabájuk holttestét.

Jelenleg várják a szakértői véleményt, aki boncolással fogja megállapítani a baba halálának az okát és módját. Az elsődleges információk szerint a tragédia nem tűnik véletlennek.

A boncolás fogja meghatározni a gyermek nemét és korát is, bár Jonathan Johnson Erwin rendőrfőnök szerint a csecsemő újszülöttnek tűnt - írja a Crime Online.

Sőt azt gyanítják, hogy a tippet adó családtag már egy ideje tudott a gyermekről, mielőtt bejelentette volna.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek