Tragédia

Újabb tragédia történt: egy tinédzser holttestét húzták ki a vízből

Létrehozva: 2022.08.15.

Egy tinédzser fiú tragikusan meghalt az országot fojtogató hőhullámban, miután besétált a tengerbe.

Ahogy sütött a nap, a britek az ország strandjaira özönlöttek fel és alá, de attól tartottak, hogy a szélsőséges időjárás akár halálesetekhez is vezethet.

Másodfokú időjárási figyelmeztetést is adott ki a meteorológiai hivatal augusztus 9-én, kedden. 

Erről a lakosságot is figyelmeztették, hogy valószínűleg többen keresik fel a part menti területeket, tavakat, folyókat és más szépségű helyeket, ami növeli a vízbiztonság és a tűzesetekkel kapcsolatos események kockázatát.

A 16 éven aluli gyermek szombat este 18 óra 15 perc körül sétált be Skegnessben a tengerbe. Miután hosszú ideig nem bukkant fel, kihívták a mentőket.

Sajnos a fiú meghalt, és néhány órával később megtalálták a holttestét -tájékoztat a Mirror.

A lincolnshire-i rendőrség azt mondta: 

– Egy tinédzser meghalt, miután besétált a tengerbe Skegnessben. A katasztrófavédelem augusztus 13-án, szombaton 18 óra 15 perc körül kapott bejelentést arról, hogy egy 16 éven aluli gyermek a vízben van. A rendőrség és a parti őrség kutatást tartott, és a fiú holttestét 23:30 körül találták meg."

A hír arról érkezett, hogy Nagy-Britannia rekkenő körülmények között szenved, és újabb magas hőmérsékleti rohamot vész ki. Lincolnshire-re másodfokú hőségriasztás vonatkozik, és az is marad, mivel az ország heteken belül a második hőhullámot szenvedi el.

Lee Pache felügyelő elmondta: 

Tegnap sok hívást kaptunk eltűnt emberek miatt a tengerparton. Egy ponton, két órán belül 10 hívást kaptunk. Mindannyian, akiket eltűntként jelentettek, a sajnálatos módon az elhunyt gyermek kivételével, mindenki biztonságban megmenekült és jól vannak.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek