Tragédia

"Az én három gyönyörű angyalkám" - térdre hullva zokogott gyermekei sírjánál az édesanya

Létrehozva: 2022.09.19.

A nyolcéves ikergyermekeit, valamint 18 éves lányát veszítette el az édesanya.

Tragikus körülmények között vesztette életét a 8 éves ikerpár, Christy és Chelsea Cawley, valamint nővérük, a 18 éves Lisa. A család dublini házában támadt rájuk idősebb testvérük és halálra késelte őket. Az ikreket még az emeleti ablakból is kidobta.

Édesanyjuk, Margaret Cash McDonagh betartotta a kilenc napos hagyományt, és visszatért a dublini temetőbe, ahol térdre rogyva zokogott gyermekei sírja felett. 

"Az én három gyönyörű angyalkám. Anyu szeret és hiányzol titeket. Örökké a babáim lesztek, mindig itt lesztek a megtört szívemben" - zokogta.

A borzalmak idején a 14 éves testvérük is otthon volt, de ő ki tudott menekülni a házból, ő riasztotta a mentőket és a rendőrséget is. A támadásban ő is megsérült, kórházba kellett szállítani.

Ned Collins, a család egyik barátja szerint teljesen összetörtek, nem tudja, valaha fel tudnak-e állni ekkora tragédia után. 

"Nincsenek jól, egyáltalán nincsenek jól. Próbálják tovább élni az életüket, de ez annyira nehéz. Szavak sincsenek rá, mennyire borzalmas ez a helyzet. Margaret egyáltalán nem tud róla beszélni, de hogyan is boldogulna egy anya a gyermekei elvesztésével?" - mondta.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek