Bukás

Elképesztő bukás: 4 milliárd forintot tapsolt el a lottónyertes

Létrehozva: 2022.09.02.

A milliárdos nyereményből mára nem maradt semmi.

A 39 éves Michael Carroll a leghírhedtebb lottónyertes lett Nagy-Britanniában, miután 19 évesen majdnem 10 millió fontot nyert. Akkor kukásként dolgozott, és 20 év elteltével ismét visszatért a szakmájához. Az egykori milliomos a nyereményét drogokra, alkoholra és bordélyházakra költötte. Emiatt hajléktalan lett és csődbe ment, a felesége pedig elhagyta, mert folyton a prostituáltakhoz járt.

Carroll a felháborító szexpartikról volt ismert, ahol a meztelen nőket arra utasította, hogy tálcákon hordják a kokaint, és az éjszakákat nyolc nővel fejezte be. Ezeket a szexpartikat „római stílusú orgiáknak” nevezte, és bevallotta, hogy akár 50 000 fontot is költ egy-egy ilyen alkalomra. Carroll emellett napi 2000 fontot is költött kokainra, és azt mondta, hogy "elkezdte szagolni a világot".

Carroll nyíltan beszélt arról, hogy a lottó milyen hatással volt az egészségére, "totális alkoholistának" titulálta magát, és elismerte, hogy rendszeresen kokaint fogyaszt és vodkát iszik reggelente.

Annak ellenére, hogy elvesztette vagyonát, és kénytelen volt visszatérni a fizikai munkához, Carroll ragaszkodik ahhoz, hogy semmit sem tenne másképp, és azt mondta, hogy "életem legjobb 10 éve volt, amit lottón nyertem" .

Carroll 2013-ban jelentett csődöt és majdnem egy évig élt egy hajléktalanszállón, mert nem talált munkát. Azt mondja, szerencsésnek tartja magát, amiért ilyen hamar eltapsolta a 4,6 milliárd forintnyi vagyonát. Mint mondta, ha lenne még pénze, biztos, hogy már halott lenne.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek