Szerelem

Rákkal diagnosztizálták a nagymamát, ami másnap történt vele, azt még ő maga sem hitte el

Létrehozva: 2022.09.08.

Mielőtt elmondta volna családjának a szomorú híreket, valaki mással osztotta meg inkább fájdalmát. Arra azonban ő sem gondolt, mi vár rá emiatt.

Épp 50. születésnapján közölték orvosai az Angliában élő Sam Steele-lel, hogy friss mammográfiai vizsgálata szerint mellrákja van. A négy unokával rendelkező, mindig mosolygós nagymama élete aznap a feje tetejére állt, még ő maga sem tudta, miként közölje családjával a lesújtó hírt. 

Steele a hírek feldolgozása mellett igyekezett ellátni napi teendőit, aminek részét képezte imádott kutyusa megsétáltatása is.

 

Ez az alkalom azonban más volt, mint a többi.

 

A nagyi pórázt adott az ebre, majd útnak indult, út közben pedig találkozott egy Paul Ferguson nevű kedves szomszéddal, akit már egy ideje szintén kutyájával látott sétálni a környéken, komolyabban azonban még nem sikerült elbeszélgetniük. Ez a helyzet pedig aznap végleg megváltozott.

Paullal már több mint egy éve látjuk néha egymást kutyasétáltatás közben. Mindig is jóképűnek tartottam, de a hónapok alatt az integetéstől csak a köszönésig jutottunk el.

 

A diagnózisom után ismét megpillantottam, és nem bírtam magammal, elárultam neki, mi történt velem. Ekkor kezdtünk el komolyabban beszélgetni.

 

– emlékezett vissza a nagymama, aki azóta már egy párt alkot Fergusonnel, sőt, kapcsolatuk azóta már komoly szintre lépett.

Steele már a műtétje reggelén tudta, hogy ez a férfi vele szeretne lenni, Ferguson ugyanis végigkísérte a nő felépülését. Idén nyáron az 52 éves férfi végül térdre ereszkedett, és megkérte szerelme kezét. A páros azóta már össze is költözött, ám a boldog napokat beárnyékolta a hír, miszerint Steele rákja átterjedt a nyirokcsomóira.

Újabb kezelések után a nő mára jó eredményeknek örvend, jelenleg gyógyszert szed, hogy ne térhessen vissza betegsége.

 

Különös, hogy ebből az egészből milyen sok jó dolog is kisült. Van élet a rákkal, és ha szerencsés vagy, utána is.

 

– nyilatkozta a boldog nagymama a Tyla című portálnak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek