Támadás

"Nem tudom, mit csináljak nélküled" - zokogta a 16 éves fiú, akinek édesanyját elragadták tőle

Létrehozva: 2022.09.06.

Módosítva: 2022.09.06.

A kétgyermekes édesanya egy brutális támadásban vesztette életét.

Tíz ember meghalt és 15-en megsebesültek, miután összesen 13 helyszínen késeléses támadás történt a kanadai Saskatchewan tartomány két ritkán lakott őslakos közösségében, James Smith Cree Nationben és a közeli Weldon faluban.

A rendőrség két gyanúsítottat keres, a 31 éves Damien Sandersont és a 30 éves Myles Sandersont, akikről azt feltételezik, hogy egy fekete Nissan Rogue SUV-ban utaznak. Mindkettőjüknek fekete haja és barna szeme van. Valószínűleg rokonok, de egyelőre nem tudni, hogy testvérek vagy unokatestvérek lennének.  A párost utoljára ebédidőben Saskatchewan fővárosában, Reginában látták, körülbelül 320 km-re délre a támadások helyszínétől.

b

Az áldozatok között van a kétgyermekes Lana Head is, akinek a halálát volt férje erősítette meg. A Facebook-oldalán a család és a barátok búcsúznak a családanyától, fia pedig azt írta neki: 

"Anya, soha nem láthatod a 16. születésnapomat... amiről mindketten olyan sokat álmodtunk. Még sosem kellett búcsúznom. Annyira nagyon fogsz hiányozni. Nem tudom, mit csináljak nélküled. Kérlek, válaszolj nekem és mondd, hogy ez az egész csak álom..."

 - írta édesanyja oldalán a fiú.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek