Brutális

„Nem kapok levegőt” – sikította a 15 éves diáklány, miközben osztálytársai kínozták

Bors

Létrehozva: 2022.10.18.

Hiába voltak szemtanúi a bántalmazásnak, senki nem segített a fájdalomtól sikoltozó lánynak. Traumaként élte meg a bántalmazást a szívbeteg diák.

Saját otthonát is retteg elhagyni az a fiatal lány, akit brutális kegyetlenséggel bántalmaztak az osztálytársai. A 15 éves Evie Mutch-ra, aki súlyos szívbetegséggel éli a mindennapjait, a liverpooli Szent János bevásárlóközpontban támadtak rá. Körbe vették, hogy ne tudjon elmenekülni, majd a földre lökték, ahol fejbe rúgták és még fojtogatták is a bántalmazói.

Úgy tudni, több vásárló is a közelben volt, de kivétel nélkül mindannyian figyelmen kívül hagyták az iskolások kegyetlenkedését. Mielőtt magára hagyták volna Evie-t, még a telefonját is ellopták. De ha még ez nem lett volna elég megalázó, egy videót készítettek a bántalmazásról, amin hallható, hogy Evie segítségért könyörög: - Nem kapok levegőt!

- Ez egyszerűen undorító! Evie traumaként élte meg, ahogy mindannyian. Az, hogy ilyesmi megtörténhet a gyerekekkel a városban, fényes nappal, az felfoghatatlan. Evie-nak szívproblémái vannak. Ha mellkason rúgták volna, akár meg is halhatott volna – mondta összetörten Evie édesanyja, Carol.

Végül egy járókelő talált rá a zúzódásoktól és vérveszteségtől mozdulatlan Evie-re, majd taxival hazáig kísérte. Az édesanya nagyon felháborodott a történteken és addig nem engedi iskolába járni 15 éves lányát, amíg a bántalmazókat ki nem csapják. Továbbá a rendőrségen is jelentették az esetet.

Jelenleg az iskola felvette a kapcsolatot a rendőrséggel, és ha valóban beigazolódik, hogy Evie iskolatársai követték el a bántalmazást, akkor meg fogják tenni a megfelelő lépéseket - tudta meg a Mirror, ahol a bántalmazásról készült videó is megtekinthető. 
 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek