Gyász

„Még ma is itt lehetne” – anyjával telefonált, amikor elhunyt a háromgyerekes nő

Bors

Létrehozva: 2022.10.18.

Egész várandóssága alatt tapasztalhatók voltak a figyelmeztető jelek, mégsem tudták megmenteni az anyuka életét. Családját lesújtotta a tragédia.

Hihetetlen boldogság járta át egy 32 éves nő szívét, amikor kiderült, hogy ismét várandós. Ezúttal valami megváltozott, olyan fájdalmakkal kellett megküzdenie, ami miatt olykor mozogni sem tudott. A szülés ugyan nem volt könnyű, de szerencsére egészségesen jött világra a kis Betty. Anyukája, Samantha pedig egy fülgyulladástól eltekintve jól érezte magát. Öt héttel később azonban váratlanul bekövetkezett a halála.

Épp a vásárlásból ért haza Samantha, miközben anyukájával, Jane Parkerrel (62) beszélt telefonon. Elmesélte neki, hogy beragadt a babakocsi kereke, aztán a parkolójegyét sem találta.

- Épp mondtam neki, hogy később átmegyünk és megjavítjuk a babakocsit, amikor hirtelen furcsán kezdett el beszélni. Halandzsázott, majd elhallgatott. Hosszan szólongattam, mire nagy nehezen azt válaszolt: „Azt hiszem, elájultam”, de aztán megint elhallgatott – emlékezett vissza a drámai pillanatokra Jane, aki hozzátette: - Azon a napon minden megváltozott. Összetört a szívem.

Jane a sokkoló telefonbeszélgetés után riasztotta a mentőket és felhívta Samantha férjét is. Pault ez idő alatt másik két gyermekükkel moziban volt.

Samanthát kórházba szállították, ahol kiderült, egyszerre alakult ki vérrög a szívében és a tüdejében. Az orvosok megpróbálták megmenteni, de már semmit sem tudtak tenni érte. Mindössze 24 órával azután, hogy eszméletét vesztette a telefonálás közben, meghalt. Samantha hátrahagyta szeretett férjét és közös gyermekeiket: a 12 éves Evelynt, a hétéves Stanley-t, és a most kétéves Bettyt.

- Ha Samantha jobban tisztában lett volna a terhesség során kialakuló vérrögök kockázatával, talán még ma is itt lenne. Az, hogy kilenc hónapig nem tudott mozogni, és nem csinált túl sokat, olyan jel volt, amire fel lehetett volna hívni a figyelmét – tette hozzá zokogva Jane, aki reméli életben tudja tartani unokái számára lánya emlékét. Emellett azon dolgozik, hogy felhívja mások figyelmét a vérrögök súlyosságára. 

(VIA)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek