Tragédia

Mellbevágó: 3 éves kislánya mellett holtan találták a gyönyörű édesanyát

Létrehozva: 2022.10.11.

Az iskola telefonált az asszony férjének, hogy nem mentek a gyerekekért.

Összetört a családja annak a négygyermekes édesanyának, akit legkisebb gyermeke mellett találtak holtan otthonában. A 29 éves Nicole Barnes a Merseyside állambeli Bootle-ből 11.30-kor elment a 3 éves kislányáért az óvodába, majd otthon tett-vett. Az anyukát azután találták meg, hogy gyermekei iskolája felhívta férjét, Craig Sharnockot, és megkérdezte, Nicole miért nem ment a gyerekekért. A férfi értesítette a nő egyik barátját, aki azonnal a házhoz rohant és megpróbálta újraéleszteni Nicole-t, ám a mentősök sem tudták megmenteni az életét. 

 

A családot újabb szerencsétlenség érte, ugyanis a 36 éves Craiget elbocsátották, miközben kárpitosnak tanult. Jelenleg egyedülálló apja négy „jól nevelt gyermeküknek”, a 10 éves Nieve-nek, a 7 éves Scottnak, az 5 éves Tomnak és a 3 éves Delilah-nak. Nicole unokatestvére, Kim Jowett adománygyűjtést szervezett, hogy segítsen „könnyíteni az anyagi terheken”.

Craig nem tudja, hogy valaha is képes lesz-e befejezni a képzést és visszatérni dolgozni, mivel fia, Tom súlyosan autista, Nicole pedig évekig küzdött, hogy megfelelő segítséget kapjon a fiuk.

"Felvette Delilah-t az óvodából és csak arra várt, hogy a többiekért mehessen az iskolába. Ott halt meg a kanapén. Gyönyörű nő volt kívül és belül is. Nem volt egy rossz csont se a testében. Csodálatos anya volt, mindent olyan könnyedséggel csinált. Rengeteg problémája volt azzal, hogy ötéves gyermekét segítséghez és iskolába juttassa az autizmusa miatt, de nem adta fel. Harcolt és harcolt, amíg a fia meg nem kapott mindent, amire szüksége volt" - írta az adománygyűjtő oldalon Kim.

A család most a boncolási jegyzőkönyvre vár, hogy végre kiderüljön, miben halt meg Kim. 

"Olyan szomorú ez az egész. Nieve most próbálja átvenni az édesanyja szerepét, próbál segíteni a testvéreinek, mindenkinek, pedig nem kellene neki. De az anyját olyannak látta, aki mindenkin segít és mindenkiről gondoskodik. Olyan akar lenni, mint Nicole volt" - tette hozzá Kim.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek