Gyász

Mellbevágó: járdán gázolták halálra a gyönyörű 22 éves diáklányt

Bors

Létrehozva: 2022.10.10.

Az egyik pillanatban még az ételét várta, aztán egy kocsi elütötte. Az orvosok hiába próbálták megmenteni, nem jártak sikerrel. Családja összetört, amikor értesült a balesetről.

Egy kifőzde előtt várakozott egy diáklány egy másik vásárlóval együtt, amikor egy baleset áldozatává vált. Vasárnap hajnalban egy jármű váratlanul felhajtott a járdára, elgázolta a két embert, majd tovább száguldott.

A 22 éves Rebecca Steer nem sokkal később a kórházba szállítása után meghalt. A másik áldozat életéért ezekben a percekben is küzdenek az orvosok.

A váratlan tragédia csapásként érte a fiatal diáklány családját. Rebeccát a legszeretőbb, legtehetségesebb és legkedvesebb embernek nevezték. Mosolya és nevetése miatt mindenki kedvelte, aki ismerte.

- Mindannyiunkat lesújtott gyönyörű lányunk, Rebecca elvesztése. Nagyon fog hiányozni a barátainak és a családjának is. Ő volt a legjobb lány, nővér, unoka és barát, akit bárki kívánhatott magának. Nyugodj békében gyönyörű lány – búcsúzott tőle megtört szívű családja.

A tanulás mellett dolgozott, hogy ezzel is segítse családját. Barátai elmondása szerint halála előtti éjszaka bulizni voltak.

A kettős cserbenhagyásos gázolás kapcsán a rendőrség már letartóztatott egy 28 éves férfit. Ellene gyilkosság és gyilkossági-kísérlet miatt emeltek vádat – tudta meg a The Sun. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek