Búcsú

Kimondta a boldogító igen, majd elhunyt a 28 éves anya

Bors

Létrehozva: 2022.11.08.

Szerelmétől utolsó ajándéként egy álomesküvőt kapott az édesanya. Kisfia olyan pici, hogy fel sem tudja fogni: anyukáját örökre elvesztette.

A végsőkig harcolt betegségével egy fiatal édesanya, aki azonban nem tudta legyőzni a halálos kórt. A 28 éves, londoni Kirsty Fieldinget szarkómával diagnosztizálták, egy olyan ritka ráktípussal, ami rendkívül kevés embert érint, ám nagyon agresszív.

Kirsty Fielding, GoFundMe
Kirsty nem tudott felülkerekedni sajnos a gyilkos kóron  Fotó: GoFundMe

Az egész akkor kezdődött, amikor 2021-ben a brit nő észrevett egy csomót a hónaljában. Először az orvosok megnyugtatták, hogy nem kell aggódnia, de aztán a csomó kétszer akkorára nőtt, és kiderült: valójában egy rákos daganat. Megműtötték, és úgy tűnt, a kemoterápiája is sikeres lett. Ám a betegség csak szunnyadt, készülve, hogy újra lecsapjon. Idén ősszel a rák visszatért.

– Nagyon ijesztő volt, olyan gyorsan történt, szeptemberben a tengerparton voltunk a családdal, és az ember nem is sejtette volna, hogy valami baj van, és hogy alig több mint egy hónap múlva meg fog halni – árulta el Kirsty gyermekének édesapja, Alex Fielding.

A férfi a múlt hónapban egy pazar Disney-esküvővel lepte meg szerelmét, mielőtt tragikus módon elhunyt volna. Igaz, Kirsty nem hagyhatta el a kórházat, de Alex mindent megtett, hogy tökéletes legyen számára a nagy nap.

Kirsty Fielding, GoFundMe
Alig három hetet élhettek férjként és feleségként Fotó: GoFundMe

– Az első dolog, amit a diagnózis után mondtam neki, az volt, hogy össze kell házasodnunk. Nem tudtuk, mennyi ideje van hátra. Azt akartam, hogy különleges nap legyen. 

Tudtam, hogy ez lehet az utolsó dolog, amit adhatok neki

 – árulta el Alex a Mirror oldalának. Sajnos a férfinak igaza lett: nem sokkal az október másodikai álomesküvőt követően, október 22-én újdonsült felesége elhunyt.

Thomas, a pár kisfia, aki szeptemberben töltötte be a második életévét, még túl kicsi ahhoz, hogy teljesen megértse, mi történt az édesanyjával. De később, ha idősebb lesz, Alex meg akarja mutatni neki a varázslatos esküvői fotókat, hogy láthassa: anyukája különleges asszony volt.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek