Tragédia

„Soha nem akart senkit sem cserben hagyni” – legyőzte a rák az édesanyát

Bors

Létrehozva: 2022.11.17.

Családja rendkívül büszke a végsőkig küzdő édesanyára, aki imádott segíteni a barátain.

Egymillióból egy ember támadt meg az a ritka daganatos betegség, ami egy csodálatos édesanyát elragadott a családjától. Gemma Muldoon mindössze 31 éves volt amikor pseudomyxoma peritoneivel diagnosztizálták. A tünetei egyébként hónapokkal a tényleges diagnózis előtt elkezdődtek, amikor komoly fájdalmakat érzett az alhasában.

Bár mindig is több gyereket szeretett volna, az édesanya a betegsége miatt elvesztette minden reményét, hogy idővel tovább bővítse a családját. Ugyanis teljes méheltávolításon és kemoterápián kellett átesnie, hogy egyáltalán esélye legyen a gyógyulásra. Minden jól haladt, sikerült győztesen kikerülnie az életéért folytatott küzdelemből, ám 18 hónappal később újabb lesújtó hírt közölt vele az orvosa: visszatért a rákja.

Gemma az utolsó pillanatig küzdött a rák ellen, de 39 éves korában, idén elhunyt. Odaadó férje megható szavakkal tisztelget önzetlen felesége előtt.

- Gemma mindig a barátait és a családját helyezte előtérbe. Miután megszületett Ava, ő volt az első, még akkor is amikor kezelésekre járt. Mindig törődött másokkal, mindig ott volt, ha valakinek szüksége volt rá. Soha nem akart senkit sem cserben hagyni – emlékezett meg róla James a Mirror oldalának.

Hitvese szerint Gemma hihetetlenül büszke lenne immár 12 éves lányukra, aki éveken keresztül, azért növesztette a haját, hogy rákos betegeknek ajándékozhassa, ráadásként pedig pénzt is gyűjt egy rák ellenes jótékonysági szervezeteknek.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek