Gyász

Szerelme után halt a fiatal édesanya, két kisgyermek maradt árván

Bors

Létrehozva: 2022.11.21.

Fel sem tudták fogni a kisgyerekek, hogy négy hét leforgása alatt elvesztették a szüleiket.

Felfoghatatlan tragédiák sorozatát kellett elszenvednie két kisgyermeknek. Négy hét leforgása alatt elveszítették apukájukat majd az édesanyjukat is. A 30 éves Amie Waltont kórházban kezelték rákos betegségével, amikor 42 éves férje, Chris mellette elhunyt gyomorfekélyben. Szerelme elvesztése olyan szinten megviselte Amiet, hogy nem sokkal később feladta a küzdelmet.

Azóta nyolcéves fiukat, Harryt és hatéves kislányukat, Miarát anyai nagymamájuk vette magához. A helyieket annyira megrázta a család tragédiája, hogy adománygyűjtésbe kezdtek az árván maradt testvérpárnak.

– Szeretnék hatalmas köszönetet mondani minden résztvevőnek, aki segít pénzt gyűjteni az unokáimnak. Mindannyiunk nagyon nehéz és kemény időszakon van túl. Azzal voltunk elfoglalva, hogy Amie-t átsegítsük a betegségén és felkészüljünk arra, ami előttünk áll, amikor váratlanul bekövetezett Chris halála. Mindketten a szívünkben fognak tovább élni, és mindent megteszek annak érdekében, hogy a lehető legjobb körülmények között neveljem fel a gyermekeiket – nyilatkozta a gyászoló nagymama, Tracey a Mirror oldalának.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek