Tragédia

Hat óra különbséggel vesztette életét a házaspár napokkal az évfordulójuk után

K.B.

Létrehozva: 2023.01.25.

Hatvan éve házasok volt, még a halál sem tudta elválasztani őket egymástól.

A hatvanadik házassági évfordulójukat ünnepelte Peter és Elizabeth Molyneux, amikor tragikus módon életüket vesztették. A 83 éves brit férfi már jó ideje rosszul volt, miután halálos hasnyálmirigyrákkal diagnosztizálták. Párja, Elizabeth állapota ugyan nem volt súlyos, COPD-ben szenvedett. Ennek ellenére az asszony mindössze hat órával élte túl férjét. Mindketten december 6-án hunytak el, öt nappal a házassági évfordulójukat követően.

– Mindig anyának és apának hívtuk őket, annak ellenére, hogy nagyszülők voltak. Mindig egyenesek voltak, akár boldogok voltak, akár nem. Apa fejben még mindig 21 éves volt – mondta megtört szívű unokájuk, Katie Marsh.

Peter és Elizabeth nagyon fog hiányozni négy lányuknak, nyolc unokájuknak, hét dédunokájuknak és egy ükunokájuknak. A házaspárt december 29-én együtt hamvasztották el.

– Mindketten nagyon hiányoznak, néha még mindig nem igazán fogtuk fel, hogy elmentek. De csodálatos emberek voltak, akik bárkiért bármit megtettek volna. Szeretném hangsúlyozni, hogy mennyire csodálatos volt a kötelék, ami a családhoz fűzte őket tette hozzá gyászoló unokájuk, Katie. 

(VIA) 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek