Betegség

„Sikoltozva ébredt fel” – Szörnyű fájdalomra ébredt a 3 éves kislány

LA

Létrehozva: 2023.01.05.

Az édesanya kezdetben azt hitte, egy egyszerű megfázásról van szó, de sokkal súlyosabb diagnózist közöltek vele az orvosok.

A hároméves Amelia McKie szülei és a bölcsődei gondozói aggódtak, amikor a lány a szokásosnál fáradtabbnak érezte magát. A 24 éves hartlepooli anya, Sam Hunter azt hitte, hogy lánya megfázott, de hamarosan súlyos dolog derült ki.

kórház gyermekágy
Fotó: Pixabay

A gyerek lábai fájni kezdtek és a gerince mentén zúzódások jelentek meg. Az anya kezdetben azt hitte, Amelia valahogy elesett, és megütötte magát, ennek ellenére kórházba vitte a kicsit.

Csak arra gondoltam, hogy talán influenzás vagy megfázott, és a zúzódásokat annak tudtam be, hogy esetleg elesett valamikor. Aztán az éjszaka folyamán 39,5 fokos láza lett, és sikoltozva ébredt fel 

– magyarázta Sam a The Sunnak.

A kórházban a kislánynál akut limfoblasztos leukémiát diagnosztizáltak, amely a rák egy ritka formája. Sam azt mondta, hogy könnyes szemmel meredt kislányára, amikor az orvos közölte a szomorú hírt.

– Csak néztem Ameliát, aki nem sokkal korábban még teljesen jól volt. A kislányomról van szó, és már nem tudtam, mit hoz a jövő. Semmi sem készíthet fel egy ilyen hírre – mondta az anya.

Amelia most kemoterápiát kap, és a szülők igyekeznek mindent megadni neki, hogy boldogan teljesen a napjai. A kezelés két és fél évig tart – a családja pedig bízik a gyermek gyógyulásában.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek