Tragédia

Tragédiába torkollott az újévi kirándulás: meghalt egy házaspár

K.B.

Létrehozva: 2023.01.11.

Felfoghatatlan tragédia sújtott egy szerető családot nemsokkal az új év kezdete után. Még a rendőrök sem tudják mi történhetett.

Nem vágytak semmi másra, minthogy megcsodálhassák egy vízesés szépségét. Azonban a Kentből származó házaspár a múlt héten beleveszett a jeges folyóba az angliai Four Waterfalls Parkban.

Az újévi kirándulásra induló szerelmespárt nagy erőkkel, öt napon keresztül keresték. Egyikük holttestét még aznap megtalálták a vízben, párjáé csak jóval később bukkant fel. A rendőrség még mindig azon dolgozik, hogy kiderítse, hogyan kerültek a vízbe – közölte a The Sun.

Rachael és Helen Patchingre végtelen nevetésükről fog emlékezni szerető családja. Mint kihangsúlyozták: önmaguk és a társadalom becsületére váltak.

„Összetörtünk, hogy ilyen mérhetetlen veszteség ért minket. Odaadó, önzetlen és szeretetteljes pár voltak, akik mérhetetlenül pozitív hatással voltak mindenkire, akivel találkoztak. Az állatok iránti szeretetük és az évek során tanúsított odaadó gondoskodásuk igazán csodálatra méltó volt. 

Nincsenek szavak, amelyek eléggé kifejezhetnék, hogy a családtagok, barátok és kollégák milyen nagyra tartották mindkettőjüket”

 – áll a család közleményében

Az évnek ebben az időszakában a vízesésnél rendkívül hideg folyó. Nem sokáig lehet túlélni benne. Ráadásul a sok eső miatt zuhatagok alakultak ki. A rendőrségnek ezért is tartott több napig a kutatás, hiszen akadályozta őket a mély és gyorsan folyó víz.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek